aboutus

Bedrijfsprofiel

Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD


De beroeps van de nadruk, kwaliteit komt uit macht. In bijna 20 jaar, heeft het bedrijf onafhankelijk het gesinterde netto roestvrije staal, gesinterde roestvrij staalvezel gevoeld, gesinterde het aluminium voelde de vezel van het ijzerchromium de ontwikkeling en de productie, is binnenlands kan van het sinteren materiële productie aan allerlei filtreren die filterverwerking (kern) vormen, evenals een verscheidenheid van ontwerp van het filtratiesysteem en vervaardiging van professionele fabrikanten. Door vele jaren van accumulatie en innovatie, zijn de producten van het bedrijf in metallurgie, petrochemische stof, waterbehandeling, geneesmiddel geweest, chemische, chemische die vezel gezuiverd, wijd in de elektro, mechanische en andere industrieën wordt gebruikt. Het bedrijf met alle relevante de industrie bekende die ondernemingen heeft nauwe samenwerking, producten naar de offerte van Zuid-Afrika heng, aurangabad en New Delhi, India worden uitgevoerd, Seoel van Zuid-Korea, jeddah, Saudi-Arabië, de Verenigde Staten in Memphis. Bedrijven met & andere; Voorzie klanten van prima producten, materiële deskundigen van de metaal de sinterende filter & helemaal; Als doel, dring aan op & andere; Het goed geloofsbeheer, I, & helemaal; Het beheersidee, is bereid met collega's van alle gangen van het leven hand in hand werken om samen te werken, mooie toekomst creëren.
 

Reeks van het bedrijf de hoofdproduct:


1. Gesinterd multi-layer roestvrij staalnetwerk
2. Gesinterde gevoelde metaalvezel
3. De gesinterde filter van het metaalpoeder
4. Allerlei industriële filter
5. Filterreeksen van materiaal
6. Luchtfilter
7. De draadtussenvoegsel van de metaaldraad
 

De producten worden wijd gebruikt in ruimte, petrochemische, metallurgische, farmaceutische, waterbehandeling, industriële stofverwijdering, enz.
 

ons bedrijf

 

Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD

Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD
Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD
Integriteit   Redelijk   Stiptheid   Innovatie

Geschiedenis

Het beroep komt uit nadruk, komt de kwaliteit uit sterkte. In het verleden de twee decennia, Co. van de de Filtratietechnologie van Xinxiang Lier, heeft Ltd onafhankelijk de ontwikkeling voltooid en de massaproduktie van roestvrij staal sinterde netwerk, roestvrij staalvezel gesinterd gevoelde en ijzer-chromium-aluminium gevoelde gesinterd vezel. Een professionele fabrikant voor de verwerking en het vormen van diverse filters (kernen), evenals het ontwerp en de vervaardiging van diverse filtratiesystemen. Door jaren van accumulatie en ononderbroken innovatie, zijn de producten van het bedrijf wijd gebruikt in metallurgie, raffinage, gezuiverd chemische, chemische vezel, waterbehandeling, farmaceutisch, elektro, machines en andere industrieën. Het bedrijf heeft nauwe samenwerking met bekende ondernemingen in diverse verwante industrieën, en zijn producten worden uitgevoerd naar Hennenman in Zuid-Afrika, Aurangabad en New Delhi in India, Seoel in Zuid-Korea, Jeddah in Saudi-Arabië, Memphis in de Verenigde Staten en andere plaatsen. Het bedrijf poogt „klanten voorzien van prima producten en een deskundige in metaal gesinterde filtermaterialen“ worden, de bedrijfsfilosofie van „integriteitsbeheer aanhangen, aan me en voordeel“ ten goede komen, en is bereid met collega's van alle gangen van het leven samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.

Dienst

Aandacht aan detail, achtervolging van perfectie

Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD

Ons Team

Uitstekende accountbeheerder, die u voorzien van elke stap van de dienst, een sterk team.

 

Xinxiang Lier Filter Technology Co., LTD

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Liang Jixin
Tel. : 13462332037
Resterend aantal tekens(20/3000)